Biisintekovalmennus

Third Soundin henkilökohtainen Biisintekovalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat haluavat kehittää taitojaan biisinteossa. Se sopii yhtä lailla sekä harrastelijoille että niille jotka tähtäävät ammattimaiseen uraan, sillä tunnit räätälöidään aina oppilaan tarpeiden mukaan. Aiheina on mm. sävellys, sanoitus, sovitus, tuotanto ja miksaus. Voimme käydä läpi myös biisintekoon liittyviä bisneskuvioita ja miettiä miten juuri sinun tapauksessasi biisejä kannattaisi markkinoida eteenpäin tai miten voit saada kontakteja muihin biisintekijöihin.

 

Tunnit pidetään Third Sound -studiolla Tampereen Kalevassa tai sitten keskustelemalla esim. Skypen välityksellä. Myös sähköpostin kautta tapahtuva palautepalvelu biisistä on tarjolla. Tuntien hinta on 45 e/60 min.

 

Tietoa valmentajasta

Olen biisintekijä ja musiikintuottaja Sami Anttila. Tällä hetkellä toimin house writerina kustannusyhtiö Sugarhouse Publishingissa kirjoittaen biisejä sekä kotimaan että ulkomaan markkinoille. Hallitsen modernin konepopsoundin lisäksi myös perinteisemmät genret, rockista aina iskelmään asti. Olen maisteritason muusikko, joka valmistui vuonna 2010 Sibelius-Akatemian ja Tampereen yliopiston yhteisestä Rytmimusiikin maisterikoulutuksesta. Olen toiminut musiikkialalla ammattimaisesti yli kymmenen vuoden ajan, tehden erilaisia musiikintuotantoon ja biisintekoon liittyviä projekteja.  Minulla on myös musiikkialan opettajan pätevyys ja olen opettanut biisintekoa monessa eri opistossa.

 

Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Yhteys: sami(a)thirsound.fi tai 040-7373073

Tallenna